Skip to main content

Cuperoza

Cuperoza

SKiN MedSpa - Adio, cuperoză! Vezi care este tratamentul ce îți salvează pielea

Vizitați site-ul nostru:- https://www.skinmedspa.ro/adio-cuperoza-vezi-care-este-tratamentul-ce-iti-salveaza-pielea/

Adio, cuperoză! Vezi care este tratamentul ce îți salvează pielea

Prea mult timp, cuperoza a fost considerată o afecțiune incurabilă. O boală cronică ce afecta cu precădere tenul adulților, manifestându-se prin roșeață, bufeuri intense la nivelul feței, sensibilitate, apariția petelor, inflamarea vaselor sangvine sau chiar arsurile la nivelul pielii, cuperoza și-a făcut de cap cu pielea multor femei și bărbați. Dar acum este momentul să spunem stop și să îți prezentăm tratamentul anti-cuperoză care dă roade incredibile.
Jetpeel pentru cuperoza
Despre ce e vorba? Despre magicul JetPeel! Abia așteptăm să îți povestim mai jos despre această procedură, deoarece e una dintre cele cu care ne mândrim cel mai tare la SKiN MedSpa! Află totul despre JetPeel și vezi cum anume luptă împotriva atât de nesuferitei cuperoze!

JetPeel, soluția cea mai avansată împotriva cuperozei
Nu se știe cu siguranță care sunt cauzele cuperozei, ceea ce a făcut ca tratamentele împotriva sa să fie cu atât mai dificil de identificat. Confundată adesea fie cu o sensibilitate crescută a pielii, fie cu o formă mai severă de acnee, cuperoza este în realitate o afecțiune cronică ce se poate agrava odată cu trecerea timpului, mai ales atunci când este ignorată.
Caracterizându-se prin roșeață intensă pe ten, gât și decolteu, asociată cu bufeuri, prin pete, sensibilitate sau arsuri, cuperoza îți condamnă tenul la o eternă senzație de disconfort. Cum am spus, dermatologii nu au identificat încă factorii ce stau la baza cuperozei, unii dintre specialişti înclinând spre moștenirea genetică drept principală cauză, alții spre bacteria Helicobacter pylori, de la nivelul stomacului, care apare de multe ori în strânsă relație cu dezvoltarea afecțiunii.
Suferi de cuperoză? Te așteptăm cu brațele deschise în clinica SKiN MedSpa pentru a-ți arăta că este posibil să refaci relația de dragoste și de respect cu pielea ta. Ce îți propunem? Hidrodermabraziunea cu JetPeel sau, altfel spus, cea mai performantă inovație din domeniul tratamentelor faciale.

Ce este JetPeel, tratamentul împotriva cuperozei?
Nici nu ne trece prin cap că ai putea fi impresionată de simple promisiuni, de aceea îți precizăm că JetPeel a luat naștere în urma comuniunii dintre ultimele descoperiri ale ingineriei aviatice și ale esteticii medicale. Cu alte cuvinte, ceea ce te așteaptă în clinica noastră este un tratament complex, sigur, 100% non-invaziv și nedureros, un produs al științei și al performanței, în fața căruia cuperoza nu mai are nicio șansă. Nu fără motiv a fost onorat JetPeel cu locul întâi în competiția European Health & Spa Award, nici mai mult, nici mai puțin decât echivalentul în frumusețe al Premiilor Oscar. Da, știm, și noi am rămas fără cuvinte.
Un dispozitiv de ultimă generație, JetPeel realizează o curățare nedureroasă, sub presiune, a pielii, exfoliind delicat și îndepărtând celulele moarte, fără contact cu pielea. Este stimulată prin urmare producția de colagen, este intensificată circulația sângelui și revitalizarea naturală a pielii, se oxigenează și tonifică țesuturile, este hrănită și hidratată pielea, iar substanțele pe care le vei aplica ulterior pe piele, inclusiv machiajul, vor fi absorbite mai profund și se vor așterne mai frumos. Până și zeițele Olimpului Antic și-ar fi dorit să audă de JetPeel.

Cum funcționează JetPeel?
Cum se desfășoară acest procedeu în urma căruia vei spune adio ridurilor, acneei, cearcănelor, lipsei de elasticitate și fermitate, cicatricelor și mai ales cuperozei? JetPeel îmbunătățește dramatic textura și aspectul pielii prin oxigenarea sa sub presiune și prin hidrodermabraziune, care a înlocuit în clinicile de avangardă microdermabraziunea, fiind mai delicată, dar mai eficientă, așa cum considerăm că ar trebui să fie toate noile descoperiri.
Astfel, în prima etapă, este folosit tratamentul facial JetPeel, o combinație de oxigen de puritate 100% cu soluții ce realizează o curățare în profunzime a pielii tale și o hidratare de excepție. Jetul de aer, mixat cu aceste soluții și fiole concentrate, este propulsat cu o viteză supersonică în pielea curățată, care se va transforma pur și simplu sub înalta presiune. Pielea ta va se simți în al nouălea cer, doar nu degeaba o răsfeți cu un tratament inspirat de ingineria aviatică.
Jetpeel SKiN MedSpa
Personalul nostru va continua cu o ședință de mezoterapie care va infuza în profunzimea pielii cocktail-ul de substanțe specifice nevoilor tenului tău, fie că este vorba despre acnee, pete, riduri sau, așa cum ai bănuit deja, cuperoză. Aceste super ingrediente sunt injectate fără ac, iar tu nu va mai trebui să te temi de durere, de disconfort sau de orice altă neplăcere; în realitate, JetPeel se simte precum un masaj senzorial, un mini-duș rece cu abur comprimat pentru piele, un sentiment unic, pe care nu îl vei uita și pe care vei dori să ți-l reamintești cât mai curând.

Cât durează o ședință și de câte ai nevoie?
Te-am lămurit că nu doare, ce altceva îți mai putem povesti despre JetPeel? Ședința durează circa 45 de minute, în funcție de zona pe care o tratezi, fie că este vorba despre față, decolteu sau gât. Așa că, pregătește-te să ieși din clinica noastră cu totul alta și bucură-te de senzația că ești pe cale să începi o nouă viață, fără cuperoză.
Hidratată, oxigenată, vitaminizată, pielea ta e la fel de proaspătă ca a unui nou-născut și strălucește de încântare. Efectele se văd încă de la prima ședință, așa că JetPeel este soluția ideală înainte de un eveniment fastuos în care dorești să îți prezinți pielea ca pe o regină, fără semnele de cuperoză. Este recomandat apoi să optezi pentru încă 4 – 5 ședințe de JetPeel executate la distanță de 7 zile. Continuă cu o ședință de întreținere lunară și vei vedea că pielea ta nu mai vrea să mai cunoască altceva în afara răsfățului cu puternicul jet de aer și apă la viteză supersonică; progres, în cea mai frumoasă accepțiune a sa în beauty

Care sunt efectele JetPeel?
La final, îți enumerăm efectele fabuloase ale acestei proceduri non-invazive și nedureroase, pentru că suntem de părere că veștile frumoase trebuie reamintite constant. JetPeel va revitaliza pielea, va reface zone cu cicatrici sau cu acnee, va trata pigmentarea, petele sau semnele de cuperoză, va curăța tenul în profunzime și va hidrata intens. În plus, procedura reușește cu brio să stimuleze metabolismul și oxigenarea lipidelor, să administreze necesarul de oxigen, vitamine și suplimente pentru piele, să rejuveneze, să reducă ridurile, să crească elasticitatea și fermitatea pielii și, per total, să te facă mai frumoasă ca niciodată.

Atunci când vei părăsi clinica noastră, vei spune „la revedere” personalului, dar „adio” cuperozei! Redu simptomele cuperozei și repetă tratamentul JetPeel pentru a te asigura că niciodată nu vei mai avea de suferit de pe urma acestei afecțiuni dermatologice înfricoșătoare. La SKiN MedSpa te așteptăm să te reîmpaci cu pielea ta, să îi descoperi nevoile și să îi înțelegi necesitățile, îngrijind-o cu dragoste și devotament!

Contact

Centrul comercial Auchan Drumul Taberei,
Etaj 1,
Bucureşti, România
(+40) 729 740 704
contact@skinmedspa.ro

Comments

Popular posts from this blog

What Is Digital Marketing?

 What Is Digital Marketing? Digital marketing is that the use of the social media, Internet, search engines, mobile devices, and other channels to succeed in consumers. Some consider digital marketing to be entirely new which needs a replacement way of understanding that how customers behave and new ways of approaching the purchasers compared to the normal marketing. Digital Marketing Channels 1. Website Marketing 2. Pay-Per-Click (PPC) Advertising 3.Content Marketing 4.Email Marketing 5.Social Media Marketing 6.Affiliate Marketing 7.Video Marketing 8.SMS Messaging Digital Marketing As A course and Career The Digital Marketing course will transform you into a complete digital marketer with expertise in the top eight digital marketing domains — search engine optimization, social media, pay-per-click, conversion optimization, digital analytics, content, mobile, and email marketing. Fast-track your career in digital marketing today with practical training you can appl

QAQC stands for Quality Assurance and Quality Control in management for production of goods and services.

 QAQC stands for Quality Assurance and Quality Control in management for production of goods and services. Quality Assurance is provided by a part of management system which gives confidence to the customer that his product requirements & legal requirements will be fulfilled. Quality Control is provided by a part of management system which ensures that the product meets all of customer requirements and legal requirements. The students are trained in International Standard for Quality for establishing, implementing and maintaining Quality Management System to meet both Quality Control and Quality Assurance requirements. They are trained to act as QAQC Engineer at work. TWG INTERNATIONAL Providing Trainings for all course related to Quality. The training is imparted by Super Specialist trainer with 40+ years’ experience. The subject is taught from basic level so that students can understand the subject with ease and without apprehension/ fears. There is major trend in

Why Science Labs are Important for Students in School?

Science is a subject which allows students to explore and discover new theories. From a small atom to large universe everything is conceptualize with help of science education. But only theoretical knowledge is not sufficient. Practical knowledge is important to increase engagement and knowledge. Science lab is a place for student which functions to magnify deep understanding of theoretical concepts taught in classrooms. By this effective teaching method, students can gain numerous benefits. Ideal Education Point (New Choudhary public school) believes that ‘Child learn in class but understand in laboratories. Laboratories provide a great experience and high degree of knowledge in developing necessary skills for study and research. Science is a little difficult subject than any other therefore it is must for any school to have a science lab. Know the importance of science labs - • Understand difficult aspects One cannot just read the hefty science books and understand all the meaning